Select Page
Trotse en betrokken medewerkers
Geplaatst op september 23, 2019
Door Ann Dobbeni

 

Deze maand mocht ik een avond verzorgen voor HR Builders over Interne Communicatie. Voor een publiek van HR mensen.
Als Interne Communicatie (IC) mens is dat de uitgelezen kans om het te hebben over de uitdagingen waar we vanuit beide disciplines mee te maken krijgen. En over de kansen dat dit biedt om nauw samen te werken. Want voor mij is een samenwerking tussen HR, IC en marketing cruciaal om aan trots en betrokkenheid te werken bij de medewerkers.

Ik ga voor trotse en betrokken medewerkers

Deze quote uit mijn verhaal gebruikte de marketing verantwoordelijke van HR Builders als titel van een blog over de avond. En daar ben ik best wel fier over. Dat is immers ook de essentie waarom ik ondertussen 5 jaar geleden met f-use ben gestart. Bijdragen aan trots en betrokkenheid bij de medewerkers van onze klanten is mijn persoonlijke missie. Dé reden waarom ik elke dag met veel energie opsta.

Laat je me weten hoe jij hiernaar kijkt?

Lees de blog op de website van HR Builders. 

Wil je weten hoe je aan trots kan werken? Lees dan deze reflectie

Voor meer betrokkenheid kun je in onze reflecties ook 4 drivers terugvinden.  

 

Deel deze post met je vrienden

Geschreven door Ann Dobbeni

Geschreven door Ann Dobbeni

Creatieve verbinder bij f-use

0 Comments

Submit a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met interesse gelezen?

Danku om te delen!